Excellent Project Sourcing

Projecten zijn tijdelijke organisaties. Daarom is het verstandig om niet iedereen van het project team in dienst te hebben. Echter hoe zorgt U dat uw tijdelijke inhuur past bij uw organisatie cultuur, dat deze het juiste profiel hebben zowel in harde vaardigheden (kennis en kunde) als in zachte vaardigheden (karakter, manier van werken, introvert-extrovert, etc.). Want project succes is evengoed zeer afhankelijk van het inhuren van de juiste mensen! Maar hoe?

Hoe zorgt U dat uw tijdelijke inhuur past bij uw organisatie cultuur, dat deze personen het juiste profiel hebben zowel in harde vaardigheden (kennis en kunde) als in zachte vaardigheden (karakter, manier van werken, introvert-extrovert, etc. Want project succes is evengoed zeer afhankelijk van het inhuren van de juiste mensen! Maar hoe?

The PMO Company heeft een zeer snel groeiende pool van 100+ project managers in loondienst die gekozen hebben voor het vak project management. En Project Management isĀ een VAK! (En dus niet alleen een rol die iedereen wel eens kan invullen!). Bij ons is de kwaliteit van de project leden gewaarborgd doordat er sprake is van een loondienst verband, gecertificeerde en ervaren project managers, matching van opdracht met de ervaring, persoonlijkheid en vaardigheden van de kandidaat door o.a. een Personality and Preference Inventory (PAPI 3) assessment alsmede een op de Project Management National Competence Base (NCB) van IPMA gebaseerde project profiel assessment.

MEER WETEN? VUL UW NAAM EN E-MAILADRES IN EN DOWNLOAD ONZE BROCHURE!

Naam

E-mail

Start typing and press Enter to search

X
X