Building Excellent Project Organizations

Wij geloven dat veelal project managers goed werk doen in hun organisaties, maar is de organisatie ook de projectmanager goed aan het ondersteunen?

Is opdrachtgeverschap goed geregeld? Zijn er duidelijke afspraken over goedkeuring, voortgang, budgetten, wijzigingen etc. En zijn deze eenduidig en worden ze gecontroleerd? En worden door alle projecten in de organisatie goede resultaten gehaald binnen tijd en budget?  Hoe zit het met prioriteiten en resource capaciteit?

Onze coachende aanpak is om de manier van werken (Way of Working = WoW) in een workshop samen met het kernteam te beschrijven en te optimaliseren en dan mee te helpen om deze afspraken te laten landen bij alle medewerkers (buy-in creeren) door training en coaching. Daarbij maken we o.a. gebruik van een ISO21500 audit. We doen dit als één van de eerste en het meest hierop gespecialiseerde project advies bureau van Nederland. Dit zorgt ervoor dat U ook met het ISO21500 voor Project Management advies uw eigen klanten kan laten zien dat Project Management bij U de juiste aandacht krijgt.

De resultaten zijn een project organisatie waar teamleden elkaar weten te vinden, helderheid en duidelijkheid bestaat over de te volgen stappen en er veel zichtbaarheid en transparantie is met betrekking tot alle project resultaten en voortgang. Tevens kan er project tooling geimplementeerd zijn die planning, rapportage en samenwerking nog makkelijker en efficiënter maakt.

Voor ons kan dit over de as van elke willekeurige standaard gaan: onze expertise beslaat IPMA, PMI, Prince2, MSP, P3O, etc. Wat het beste werkt in de organisatie staat voorop!

Meer weten? Vul uw naam en e-mailadres in
en download onze brochure!

Naam

E-mail

Start typing and press Enter to search

X
X