UMC Groningen: Transparantie & controle over projecten

UMCG PPM
Project portfolio onder controle

De kennisuitwisseling voor PMO, Project Managers en ziekenhuis managers bij The PMO Company op 6 februari 2019 was een klein maar fijn evenement. De ideeën met betrekking tot het toepassen van Agile alsook de huidige uitdagingen en behoeften op het gebied van project beheersing van de verschillende participant werd uitgebreid besproken.

Het hoogtepunt van de middag was evenwel de presentatie en demonstratie van Tjalling Pater, project portfolio manager bij UMC Groningen. Tjalling was in staat om op een duidelijke wijze zijn uitdagingen uit te dragen, hetgeen als zeer herkenbaar werd gezien door de aanwezigen. De toegepaste oplossing en implementatie van de online project management oplossing Clarizen werd gepresenteerd en door alle aanwezige als een zeer goede oplossing gezien. De geleerde lessen als ook de gekozen oplossingsrichting werden gretig opgenomen.

Vandaar dat we trots en verheugd zijn dat we de presentatie en demonstratie van UMCG met allen kunnen delen! 
Bijgaande de presentatie alsook de opgenomen toelichting en demonstratie van Tjalling.

>> De presentatie kan hier gevonden worden.
>> De toelichting op de presentatie alsmede de presentatie van de Clarizen project portfolio management oplossing kan hier gevonden worden.
(Merk op dat naam en email worden gevraagd om de bestanden te kunnen bekijken)

Vragen en opmerkingen verzamelen wij graag via info@thepmocompany.com waarna wij een opvolgende sessie samen met Tjalling zullen organiseren indien er sprake is van veelzijdige en voldoende verzoeken en vragen.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

X
X