English

Terwijl u zich richt op de business, zorgen wij er voor dat uw projecten de waarde voor die business leveren.

Organisaties voeren vaak veel projecten tegelijkertijd uit en daardoor is er veelal onvoldoende zicht op de gewenste prioriteit van werkzaamheden. Hierdoor duren projecten vaak langer dan gepland en worden medewerkers niet optimaal ingezet.

De inzet van een PMO voor het ontwikkelen en uitvoeren van een projectenportfolio versterkt de regiefunctie en vergroot inzicht in capaciteitsbehoefte en prioritering van werk.

“Strategic PMOs Play A Vital Role In Driving Business Outcomes”
(Forrester Consulting Thought Leadership Paper 2013)

The PMO Company helpt u met het inrichten van een PMO. Wij onderscheiden ons daarin door het meebrengen van de daarvoor benodigde tooling, training en expertise. Hierbij richten wij ons op de juiste prioritering en zorgen wij dat mensen weten wat er van hen verwacht wordt.

Een juiste aansturing ten aanzien van prioriteiten en aansluiting op de kernprocessen van de organisatie zorgen er voor dat projecten direct bijdragen aan het doel van uw strategie.

pic_workfront_ppm

Onze overtuiging is dat er met een PMO sneller en beter resultaat wordt verkregen door gestructureerd en gecontroleerd de strategie om te zetten in concrete uitvoering van werk. Dat doen wij met behulp van technieken die in de organisatie worden geborgd door mensen met verstand van PMO processen, methodieken en middelen.

Met onze Managed PMO versterkt u de regie over het ontwikkelen en uitvoeren van uw projectenportfolio. Uw eigen experts kunt u daardoor beter benutten. Daarnaast bent u verzekerd van een gestructureerde aanpak met bewezen projectmanagement processen, technieken en geautomatiseerde rapportagemiddelen.

Onze mensen zijn ‘betrokken buitenstaanders’ en hebben de mogelijkheid uw business vanuit een ander gezichtspunt te bekijken. Door het toepassen van online tooling kunnen alle stakeholders eenvoudig samenwerken waardoor issues, changes en rapportage sneller worden opgevolgd. Hiervoor is geen aparte investering nodig omdat wij dat kunnen integreren in de Managed PMO. Zowel de benodigde training als het beheer worden dan door de Managed PMO uitgevoerd.

pic_workfront_collaborationpic_workfront_resources

MEEST TOEGEPASTE MANAGED PMO DIENSTEN

  • Projectplan Ontwikkeling
  • Project Portfolio Management
  • Business Case Verificatie
  • Communicatie en Rapportage
  • Project Capacity Planning
  • Project Approval Management
  • Risk- en Issue Management
  • Change- en Configuratie Management
  • Project Tooling
  • Project Reviews

 

Start typing and press Enter to search

X
X